Gitta van Driel

Steeds beter ‘jongleren’

Ik ben Gitta van Driel en ik probeer, net als vele anderen, alle ballen hoog te houden; als getrouwde vrouw, moeder van 2 kinderen, GZ-psycholoog, Mindfulness trainer en vriendin van een stel fijne vrienden. Met behulp van yoga, meditatie en een gezonde dosis nuchterheid, lukt het me steeds beter te ‘jongleren’.

Mijn reis en missie

Doordat ik zelf kampte met kenmerken van overspannenheid (slapeloosheid, extreem piekeren, prikkelbaarheid, neiging tot flauwvallen, kortademigheid), en er geen lichamelijke oorzaak te vinden was, kwam ik in aanraking met Mindfulness. Hierin vond ik handvaten om eindelijk meer rust te creëren in mijn hoofd, het contact met mijn lichaam terug te vinden en weer gevoel van controle te krijgen over mijn gedachten en gedrag. Mijn ongeduldige en onrustige hoofd heb ik nog steeds, maar het heeft míj́ inmiddels gelukkig vaak niet meer!

En dan nog mijn nieuwsgierigheid naar de mens; die komt waarschijnlijk doordat ik mijn hele leven al op verschillende plekken heb gewoond (in binnen- en buitenland) en veel gereisd heb. Ik heb daardoor een hoop bijzondere mensen, culturen en tradities mogen ontmoeten. Ik geniet en leer van iedere plek en ontmoeting en hoop nog veel mooie individuen te mogen ontmoeten en waar nodig op weg te helpen hun eigen kracht te vinden, want dan zijn we allemaal op ons mooist!

Holistische aanpak

Ik kijk samen met jou naar je persoonlijke verhaal, zodat jij jezelf, je klachten en patronen beter kan gaan begrijpen. Ik geloof dat alleen op die manier we samen tot jóuw beste oplossing en antwoorden komen.

Door de combinatie van technieken vanuit mijn vakgebied als GZ-psycholoog, biografisch therapeut en mindfulness trainer krijg je een holistische aanpak. Ik gebruik daarbij verschillende technieken zodat het hoofd, hart en lichaam allemaal betrokken worden (want soms is praten niet de enige weg naar herstel). Zo kunnen creatieve opdrachten of mindfulness oefeningen ook onderdeel zijn van de gesprekken.

Mijn stijl is oplossingsgericht, met een focus op positieve gezondheid, zingeving en kwaliteit van leven. Anderen omschrijven mij als nuchter en warm, met een no-nonse houding.

Doe dinsdag 4 juni om 19:30 mee met de gratis online Tinnitus WorkshopKlik hier
+ +