De 3 stappen naar meer slaap, focus en ontspanning met tinnitus

Heb jij last van tinnitus en lukt het maar niet om te slapen en ben je constant bezig met tinnitus? Heb je door tinnitus ook last van negatieve gedachten, angst, irritatie, somberheid of andere lastige gevoelens en heb je daardoor veel last van spanning of onrust?

Gelukkig is daar een oplossing voor.

Dit is het verhaal van Arjan. Hij is begin 2022 gestart met het Tinnitus de Baas traject en heeft geen last meer van het geluid.

Begin januari 2022 ben ik gestart bij Rizwaan met het traject om de baas te worden over mijn tinnitus. 1,5 jaar geleden is mijn tinnitus begonnen en mijn voornaamste klachten door de tinnitus waren stress, angst voor het geluid en slecht slapen. In 2 maanden tijd zijn deze klachten al flink afgenomen. Het geluid is er nog steeds, maar ik ga er anders mee om. Ik ren er niet meer voor weg, maar laat het geluid er zijn als het er is en kijk nu al een stuk neutraler tegen het geluid aan waardoor ik de tinnitus ook minder hoor. Mijn slaap is in deze korte tijd ook al een stuk verbeterd. Ik word later wakker en als ik wakker word val ik meestal snel weer in slaap. Het traject heb ik al zeer fijn ervaren. Het online werken was prima. De oefeningen zijn ook zeer goed te doen. De blootstellingsoefening gebruik ik nog dagelijks. Rizwaan is zeer kundig op het gebied van tinnitus en mindfulness. Hij legt alle zaken met betrekking tot tinnitus zeer duidelijk uit. Hij is een rustig en vriendelijk persoon waar ik me heel snel vertrouwd bij voelde. Als je met tinnitus problemen zit dan kan ik je het aanraden om een traject te volgen bij Rizwaan om zo je tinnituslast te verminderen of te laten verdwijnen.

Wil je graag weten hoe jij dit ook kunt bereiken? Schrijf je dan in voor de gratis online tinnitus workshop.

Doe dinsdag 7 mei om 19:30 mee met de gratis online Tinnitus WorkshopKlik hier
+ +