De 3 stappen naar meer slaap, focus en ontspanning met tinnitus

Heb jij last van tinnitus en lukt het maar niet om te slapen en ben je constant bezig met tinnitus? Heb je door tinnitus ook last van negatieve gedachten, angst, irritatie, somberheid of andere lastige gevoelens en heb je daardoor veel last van spanning of onrust?

Wist je dat daar een oplossing voor is? Dit is het verhaal van Esther. Zij heeft enorm geworsteld met tinnitus en ervaart nu nauwelijks last meer van tinnitus.

Toen ik in het begin van dit voorjaar voor het eerst last kreeg van tinnitus kwam ik gelukkig via via bij Rizwaan terecht. Ik ervaarde op dat moment heel veel last van de in mijn geval suis en het beheerste op dat moment mijn leven totaal. Ik sliep slecht of zelfs vaak helemaal niet. Ik kon nergens anders meer aan denken en voelde me behoorlijk hulpeloos. Nadat ik startte bij Rizwaan kreeg ik langzaam steeds meer rust en zakte steeds meer de paniek die ik af en toe echt wel door tinnitus voelde. Het voelde van het begin af aan vertrouwd en kreeg echt het gevoel dat hij mij zou kunnen helpen hier goed mee om te gaan. Nu een half jaartje later kan ik zeggen dat het weer hartstikke goed met me gaat. Ik ervaar nauwelijks “last” van tinnitus en ben het ’t grootste gedeelte van de dag vergeten. Ik zou hulp van Rizwaan zeker aanbevelen want hij kan je echt helpen goed met je klachten om te gaan. Het is ook nog eens een fijn persoon om mee samen te werken en heeft de beste tips!

Wil je graag weten hoe jij dit ook kunt bereiken? Schrijf je dan in voor de gratis online tinnitus workshop.

4 Gratis oefeningen voor meer rust en ontspanning met tinnitusKlik hier
+ +