Elke dinsdag geef ik een online bijeenkomst ‘ontspannen met tinnitus’

Heb jij last van tinnitus en ben je er klaar mee dat het geluid je (nacht)rust verstoort? Dan heb ik goed nieuws! Elke eerst dinsdag van de maand geef ik de online workshop ‘ontspannen met tinnitus’. Deze workshop is gratis en geheel vrijblijvend. Je bepaalt zelf of en wanneer je meedoet. De workshop duurt 30 tot 45 minuten en er is ruimte voor vragen.
Tijdens de tinnitus workshop geef ik informatie en tips over tinnitus. Ik leg uit waarom jij last hebt van tinnitus én wat je moet veranderen om uit die negatieve spiraal te komen. Daarnaast doen we ontspanningsoefeningen om je lijf en hoofd tot rust te brengen. Soms doe ik ook stretchoefeningen voor de kaak- en nekspieren, zodat jij zelf in staat bent om deze spieren los te maken.

Je kunt je inschrijven kan via onderstaande link. Je krijgt dan een e-mail met alle informatie die je nodig hebt om mee te doen. Je krijgt dan ook automatisch de wekelijkse inspiratiemail. Je mag de link ook delen met anderen die hier baat bij kunnen hebben.

https://presence-coach.nl/ontspannen-met-tinnitus/

Heb je op dit moment nog vragen over jouw tinnitus of stressklachten? Stuur me dan gerust een e-mail.

Tot dinsdag!

Hartgroet,

Relevante blogberichten

Gratis oefeningen voor rust en ontspanning met tinnitusKlik hier
+ +