Elke dinsdag geef ik een online bijeenkomst ‘ontspannen met tinnitus’

Elke dinsdag geef ik een online bijeenkomst ‘ontspannen met tinnitus’

Ik heb goed nieuws! Vanaf dinsdag 7 maart geef ik elke maand de online bijeenkomst ‘ontspannen met tinnitus.

Elke eerste dinsdag van de maand om 19:30 help ik jou om rust en ontspanning te ervaren als je last hebt van tinnitus. Tijdens deze 30-45 minuten neem je een moment voor jezelf en gaan we mindfulness en ontspanningsoefeningen doen. Ik zal ook informatie geven over het omgaan met stress, piekergedachten en lastige gevoelens.

Er zitten geen kosten aan verbonden en je deelname is vrijblijvend. Dus je kiest zelf of en wanneer je erbij bent. Inschrijven kan via onderstaande link. Je mag deze link ook delen met anderen die hier baat bij kunnen hebben.

https://presence-coach.nl/ontspannen-met-tinnitus/

Dinsdag 7 maart om 19:30 geef ik de eerste bijeenkomst. Ik kijk er al naar uit!

Ben jij er ook bij?

Hartgroet,

Relevante blogberichten

Gratis oefeningen voor rust en ontspanning met tinnitusKlik hier
+ +