Ontspannen met tinnitus – Presence Coaching

Ontspannen met tinnitus
Vaak voelen mensen die worstelen met tinnitus zich machteloos. Vechten tegen het geluid heeft geen zin, want je kunt er niet van winnen. De stress die het vechten tegen tinnitus veroorzaakt kan je systeem volledig ontregelen. Je lichaam voelt onrustig, gespannen, alert of juist verdoofd.

En het lijkt alsof er geen uitweg is. Het voelt alsof je in een neerwaartse spiraal zit.
Gelukkig is er een manier om dit patroon te doorbreken. Je hoeft namelijk niet te vechten tegen tinnitus. Je hoeft ook niet krampachtig en tevergeefs te proberen om van tinnitus af te komen.


Je kunt leren hoe je je tinnitus als een neutraal geluid kan ervaren. En als gevolg daarvan komt je zenuwstelsel uit de fight/flight of bevries-modus. Je ervaart weer rust en je kunt je eindelijk weer ontspannen, mét tinnitus.

Ik ben er enorm dankbaar voor dat ik mensen mag helpen om dit te bereiken. En ik zie het dagelijks gebeuren! Dat is waar ik elke dag mijn bed voor uitkom.

Wil jij ook leren hoe je kunt leven mét tinnitus, maar zónder de last? En ben je bereid om JA! te zeggen tegen tinnitus, zodat tinnitus geen invloed meer heeft op jouw leven?

Plan dan een gratis kennismaking (klik hier) waarin we samen de mogelijkheden bekijken.

Hartgroet,

Relevante blogberichten

Gratis oefeningen voor rust en ontspanning met tinnitusKlik hier
+ +